I lördags, den 10 februari, höll Kalmar Whippetrace sitt årsmöte och vi kunde lägga år 2023 till handlingarna.

Vi var ett 15-tal medlemmar som slöt upp på mötet och i positiv anda valdes de aktuella posterna. Vi konstaterade även att vi har stabil ekonomi samt att 2023 varit ett framgångsrikt år för vår sektion.

Årsmötet beslutade även att välja in Donald Pettersson som hedersmedlem och vi skickar dig ett stort TACK för din support av vår sektion.

Nu väntar vi bara på att våren ska göra sitt antåg så att vi kan börja fixa till banan och förbereda för vår första tävling som är den 5 Maj. 2024 är vår sektion även värd för Derbyt som är den 5 oktober. Lägg in dessa datum i almanackan!

Lägg även in den 1 april då vi planerar att ha vår första arbetsdag på banan och vi hälsar nya som gamla medlemmar varmt välkomna då!

Efter årsmötet blev det som traditionen bjuder gemensam middag på kinarestaurang.

På årsmötet delades även våra vandringspriser ut. Stort GRATTIS till hundar och ägare!

RaceHeart’s MB Buffy ”Buffy” som fick Nebulosans Eunomias pris för bästa Kalmartik på årsbästalistan (1:a) samt priset för årets Rookie i Kalmar WR. Ägare Paula och Michael Björkman

RaceHeart’s MB Trick Or Treat *Nemo* som fick priset som bästa Kalmarhane på årsbästalistan (1:a) samt priset som vinnare av Klubbmästerskapet/superfinalen. Ägare Alva och Robin Fandrey

RaceHeart’s MB Mumi *Mumi* som fick priset som vinnande tik på klubbmästerskapet. Ägare Mike och Martina Berglund
Edda Fjällbrud *Edda* som blev årets veteran i Kalmar WR (7:a på årsbästalistan). Ägare Paula och Michael Björkman.